insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

De introductie was al tijdens Velofollies maar vanaf deze week startte Juncker Bike Parts met de uitlevering van de collectie van USWE, een nieuwe naam voor de Nederlandse en Belgische markt. Het Zweedse outdoormerk is toonaangevend op het gebied van rugzakken met een drinksysteem voor de actieve (duur-)sporters. Daarbij valt te denken aan alle vormen van mountainbiken, hardlopen, trailrunning, skiën of motorcross. De rugzakken variëren van minimalistische drinkrugzakken met bescheiden ruimte voor je hoogstnodige spullen tot ruime dagrugzakken van 26 liter inhoud. Alle USWE-producten zijn voor de detailhandel te bestellen via Accentry.

 

 

No Dancing Monkey

Naast vele verfijnde details zijn er twee hoofdzaken uniek aan de rugzakken van USWE. Enerzijds een doeltreffend drinksysteem met een capaciteit tot wel 3 liter maar vooral de pasvorm van de draaggordels valt op. Het 4-punts geveerde ontwerp is gepatenteerd en heeft al meerdere prijzen gewonnen. USWE noemde het No Dancing Monkey en ze leveren 100% stuitervrij comfort in combinatie met optimale bewegingsvrijheid. Ouderwetse rugzakken stuiteren doorgaans alsof er een wilde aap aan het dansen is op je rug. Maar dit is niet het geval bij USWE dus vandaar No Dancing Monkey.

 

USWE (spreek uit als joe-‘swie) is in Scandinavië al jaren een bekende verschijning maar kreeg nog niet eerder voet aan de grond in de rest van Europa. Daar komt nu verandering in met Juncker Bike Parts als exclusieve distributeur voor de Benelux. De markt voor outdoor sports is nog altijd groeiend, steeds meer mensen zoeken nieuwe sportieve uitdagingen en kijken daarbij heel goed naar de kwaliteit van hun uitrusting. Anton Nijhuis, Marketing- en Productmanager bij Juncker, is blij om dit innovatieve merk toe te voegen aan het assortiment. ‘Met USWE sluit ons productaanbod nog beter aan bij de multisporter die een product zoekt met meerdere toepassingsmogelijkheden’ aldus Anton Nijhuis.   

 

Ook interessant

DRG verkiezing

Juncker Bike Parts beste O&A leverancier 2019 voor DRG

lees meer
Juniversity_metembleem

Juniversity seizoen van start!

lees meer
20190923_VeloVAK2019_0061

Terugblik Vélovak 2019

lees meer
IMG_3386

Vélovak 2019

lees meer
visual sportsbalm

Professional Muscle Care Sportsbalm nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

lees meer
red dot award urban iki

Urban Iki wint Red Dot Design award met ‘aesthetic appeal to young parents’

lees meer
20190707_AccellPremiere_SamenOpKoers_0462

Terugblik Accell Première 2019

lees meer
SCHWALBE (1)

Schwalbe start met recycling van binnenbanden in de Benelux

lees meer
Brandsite beeld

Save the date! 7 & 8 juli Accell Premiere 2019

lees meer