insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

De introductie was al tijdens Velofollies maar vanaf deze week startte Juncker Bike Parts met de uitlevering van de collectie van USWE, een nieuwe naam voor de Nederlandse en Belgische markt. Het Zweedse outdoormerk is toonaangevend op het gebied van rugzakken met een drinksysteem voor de actieve (duur-)sporters. Daarbij valt te denken aan alle vormen van mountainbiken, hardlopen, trailrunning, skiën of motorcross. De rugzakken variëren van minimalistische drinkrugzakken met bescheiden ruimte voor je hoogstnodige spullen tot ruime dagrugzakken van 26 liter inhoud. Alle USWE-producten zijn voor de detailhandel te bestellen via Accentry.

 

 

No Dancing Monkey

Naast vele verfijnde details zijn er twee hoofdzaken uniek aan de rugzakken van USWE. Enerzijds een doeltreffend drinksysteem met een capaciteit tot wel 3 liter maar vooral de pasvorm van de draaggordels valt op. Het 4-punts geveerde ontwerp is gepatenteerd en heeft al meerdere prijzen gewonnen. USWE noemde het No Dancing Monkey en ze leveren 100% stuitervrij comfort in combinatie met optimale bewegingsvrijheid. Ouderwetse rugzakken stuiteren doorgaans alsof er een wilde aap aan het dansen is op je rug. Maar dit is niet het geval bij USWE dus vandaar No Dancing Monkey.

 

USWE (spreek uit als joe-‘swie) is in Scandinavië al jaren een bekende verschijning maar kreeg nog niet eerder voet aan de grond in de rest van Europa. Daar komt nu verandering in met Juncker Bike Parts als exclusieve distributeur voor de Benelux. De markt voor outdoor sports is nog altijd groeiend, steeds meer mensen zoeken nieuwe sportieve uitdagingen en kijken daarbij heel goed naar de kwaliteit van hun uitrusting. Anton Nijhuis, Marketing- en Productmanager bij Juncker, is blij om dit innovatieve merk toe te voegen aan het assortiment. ‘Met USWE sluit ons productaanbod nog beter aan bij de multisporter die een product zoekt met meerdere toepassingsmogelijkheden’ aldus Anton Nijhuis.   

 

Ook interessant

20201012_Accell_SamenOpKoers_2020_Fietser_0031

Accell dealershow 2020

lees meer
xlc fiets2

De XLC-ambassador bike!

lees meer
DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss introduceert nieuwe ARC-wielsets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

The Decade of Super: vijf karkassen die alles veranderen

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Zipp Vuka Bull is de basis voor een high-tech tijdritcockpit

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Get carbonized: DT Swiss 1501 Spline One en 1700

lees meer
xlc-test-sieger

XLC Azura getest door BildAuto (D)

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB XX1 Eagle

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

Introductie SRAM MTB groep

lees meer