insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

De introductie was al tijdens Velofollies maar vanaf deze week startte Juncker Bike Parts met de uitlevering van de collectie van USWE, een nieuwe naam voor de Nederlandse en Belgische markt. Het Zweedse outdoormerk is toonaangevend op het gebied van rugzakken met een drinksysteem voor de actieve (duur-)sporters. Daarbij valt te denken aan alle vormen van mountainbiken, hardlopen, trailrunning, skiën of motorcross. De rugzakken variëren van minimalistische drinkrugzakken met bescheiden ruimte voor je hoogstnodige spullen tot ruime dagrugzakken van 26 liter inhoud. Alle USWE-producten zijn voor de detailhandel te bestellen via Accentry.

 

 

No Dancing Monkey

Naast vele verfijnde details zijn er twee hoofdzaken uniek aan de rugzakken van USWE. Enerzijds een doeltreffend drinksysteem met een capaciteit tot wel 3 liter maar vooral de pasvorm van de draaggordels valt op. Het 4-punts geveerde ontwerp is gepatenteerd en heeft al meerdere prijzen gewonnen. USWE noemde het No Dancing Monkey en ze leveren 100% stuitervrij comfort in combinatie met optimale bewegingsvrijheid. Ouderwetse rugzakken stuiteren doorgaans alsof er een wilde aap aan het dansen is op je rug. Maar dit is niet het geval bij USWE dus vandaar No Dancing Monkey.

 

USWE (spreek uit als joe-‘swie) is in Scandinavië al jaren een bekende verschijning maar kreeg nog niet eerder voet aan de grond in de rest van Europa. Daar komt nu verandering in met Juncker Bike Parts als exclusieve distributeur voor de Benelux. De markt voor outdoor sports is nog altijd groeiend, steeds meer mensen zoeken nieuwe sportieve uitdagingen en kijken daarbij heel goed naar de kwaliteit van hun uitrusting. Anton Nijhuis, Marketing- en Productmanager bij Juncker, is blij om dit innovatieve merk toe te voegen aan het assortiment. ‘Met USWE sluit ons productaanbod nog beter aan bij de multisporter die een product zoekt met meerdere toepassingsmogelijkheden’ aldus Anton Nijhuis.   

 

Ook interessant

header_clock2130

Juncker Bike Parts verzet nu alvast de klok!

lees meer
insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

lees meer
20190118_Velofollies2019_AR_0005_stand

Juncker Bike Parts op Bikemotion

lees meer
urban iki german design award

Urban Iki neemt German Design Award in ontvangst in Frankfurt en wint ook een IF Design Award 2019

lees meer
insta_1

Sram Red eTap AXS, vanaf nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts!

lees meer
20190118_Velofollies2019_AR_0005_stand

Terugblik Velofollies

lees meer
header velofollies 2019vs2

Zo ziet de eerste dag op Velofollies eruit!

lees meer
IMG_7916

Wat je van ons kunt verwachten op Velofollies!

lees meer

Juncker blikt terug op 2018

lees meer
header terugblik
Ramses Bekkenk

Ramses Bekkenk wint "The Munga" in een recordtijd!

lees meer