insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

De introductie was al tijdens Velofollies maar vanaf deze week startte Juncker Bike Parts met de uitlevering van de collectie van USWE, een nieuwe naam voor de Nederlandse en Belgische markt. Het Zweedse outdoormerk is toonaangevend op het gebied van rugzakken met een drinksysteem voor de actieve (duur-)sporters. Daarbij valt te denken aan alle vormen van mountainbiken, hardlopen, trailrunning, skiën of motorcross. De rugzakken variëren van minimalistische drinkrugzakken met bescheiden ruimte voor je hoogstnodige spullen tot ruime dagrugzakken van 26 liter inhoud. Alle USWE-producten zijn voor de detailhandel te bestellen via Accentry.

 

 

No Dancing Monkey

Naast vele verfijnde details zijn er twee hoofdzaken uniek aan de rugzakken van USWE. Enerzijds een doeltreffend drinksysteem met een capaciteit tot wel 3 liter maar vooral de pasvorm van de draaggordels valt op. Het 4-punts geveerde ontwerp is gepatenteerd en heeft al meerdere prijzen gewonnen. USWE noemde het No Dancing Monkey en ze leveren 100% stuitervrij comfort in combinatie met optimale bewegingsvrijheid. Ouderwetse rugzakken stuiteren doorgaans alsof er een wilde aap aan het dansen is op je rug. Maar dit is niet het geval bij USWE dus vandaar No Dancing Monkey.

 

USWE (spreek uit als joe-‘swie) is in Scandinavië al jaren een bekende verschijning maar kreeg nog niet eerder voet aan de grond in de rest van Europa. Daar komt nu verandering in met Juncker Bike Parts als exclusieve distributeur voor de Benelux. De markt voor outdoor sports is nog altijd groeiend, steeds meer mensen zoeken nieuwe sportieve uitdagingen en kijken daarbij heel goed naar de kwaliteit van hun uitrusting. Anton Nijhuis, Marketing- en Productmanager bij Juncker, is blij om dit innovatieve merk toe te voegen aan het assortiment. ‘Met USWE sluit ons productaanbod nog beter aan bij de multisporter die een product zoekt met meerdere toepassingsmogelijkheden’ aldus Anton Nijhuis.   

 

Ook interessant

Logo 2015RMKF_payoff

XLC trotse sponsor van Ronald McDonald Kinderfonds

lees meer
header_judith

Servicedelen Accell fietsen nu ook te vinden op Accentry

lees meer
XLC 3 nation cup

XLC hoofdsponsor 3 Nation Cup

lees meer
DtvukjTX4AEHzyi.jpg,,,,,,,,

XLC officieel sponsor Beat Cycling Club

lees meer
Roel-Stage-4-Andalucia-Mid-Res-768x510

Deze items sponsort Juncker Bike Parts aan Mountainbiketeam.com

lees meer
XLC 3 nation cup

XLC 3 Nations Cup 2019 succesvol van start!

lees meer
mgasch_STRADA12_190328__DSC0322

AXS in de praktijk, wij gingen u voor

lees meer
Force-Graphic_Headline_1200x628

SRAM introduceert Force eTap AXS

lees meer
header_clock2130

Juncker Bike Parts verzet nu alvast de klok!

lees meer