header terugblik

Juncker blikt terug op 2018

Een terugblik op 2018

De tijd van oliebollen, kerst(muziek), champagne en vuurwerk is weer aangebroken. Dit betekent ook de tijd van talloze lijstjes; de beste sportman/vrouw van 2018, muzieklijstjes, memorabele televisiemomenten, je kunt er in deze tijd van het jaar niet om heen. Voor ons ook een mooi moment om eens terug te kijken naar het jaar 2018 waarin er weer veel is gebeurd.

 

Beurzen

Traditiegetrouw trappen wij het nieuwe jaar af met één van de grootste fietsbeurzen in de Benelux: Velofollies. Dit jaar waren wij present met een compleet nieuwe stand. Bezoekers konden niet om ons heen en waren onder de indruk van het ruime assortiment en de look en feel van de stand.

Vol energie knalden wij het nieuwe jaar in, met tal van nieuwe plannen in het verschiet. Eén daarvan was Velovak, de fietsbeurs voor de tweewielerbranche. Juncker Bike Parts is trotse hoofdsponsor van dit event dat retailers alles biedt voor zijn winkelinrichting en werkplaats en een overzicht geeft van de nieuwe collecties fietsen, kleding, accessoires van meer dan 200 merken.

Op de Negenmaandenbeurs hebben we samen met Urban Iki een geweldige introductie gekend van de nieuwe kleur kinderzitjes in combinatie met de Batavus Quip. Hét voorbeeld van ultieme cross- selling.

 

 

 

 

Introducties

Of wat te denken van de nieuwe merken in het assortiment van Juncker Bike Parts zoals Grangers, de sloten van Luma, Maxxis, Fahrer, MH Cover, de lancering van de compleet afgemonteerde 3T Strada Pro en de introductie van de nieuwe Azura fietsendrager. We zijn nog steeds aan het bijkomen van die heftige testrit op het TT circuit in Assen… Maar de Azura gaf geen krimp!

Het jaar 2018 stond ook in het teken van het bieden van service. Naast het bieden van trainingen voor winkel- en werkplaatspersoneel hebben we ook gekeken naar de behoefte van de consument. Om deze nog meer te ontzorgen hebben we de servicebus en een prototype van de servicebakfiets gepresenteerd. Bij de introductie keken dealers likkebaardend naar alle opties voor inrichting van de servicebus. Dit is soms nog beter dan hun eigen werkplaats!  

 

 

 

 

Events

Tijdens de MTB 3Nation Cup was XLC de hoofdsponsor. En dat is niet voor niets want iedereen mag weten dat wij het assortiment van XLC met bijna 1000 producten hebben uitgebreid. Hiermee biedt XLC dé oplossing voor ieder fietsprobleem. Maar we zijn niet alleen een passieve sponsor van events want in 2018 heeft Juncker Bike Parts ook haar maatschappelijke betrokkenheid getoond door deel te nemen aan de Homeride. Met 500km fietsen in 24 uur heeft Juncker Bike Parts bijna €15.000 opgehaald voor het Ronald McDonald huis in Utrecht.

2018 was ook het jaar van de Juniversity; In 2017 bleek het aanbieden van trainingen een schot in de roos, er was veel behoefte aan de overdracht van kennis en praktijk. In 2018 hebben we alle trainingen aangeboden onder het label Juniversity.

 

 

 

 

Accell dealerdagen

Afgelopen jaar zijn  er 2 dealerdagen georganiseerd door Accell. Reden hiervoor was een extra toelichting op de nieuwe koers en strategie de Accell de komende jaren gaat voeren en een extra introductiemoment van nieuwe producten. Tijdens deze dealerdagen hebben de bezoekers ook kennis kunnen maken met de 3T testvloot, de Juncker trailer en zich laten inspireren met de nieuwe inrichting van de Juncker winkel in het Experience Center De Fietser.

 

 

 

 

Was dat alles?

Nee zeker niet, het was alles bij elkaar teveel om op te noemen! Oh ja een ding nog vergeten, misschien wel één van de leukste events: de Juncker Ride. Zien we je daar ook volgend jaar?

Tot slot willen we iedereen alvast een geweldig en succesvol 2019 wensen. Hopelijk kunnen wij je in het nieuwe jaar ook weer verrassen met nieuwe merken, goede service en interessante events.

 

 

Ook interessant

kerst_JBP

Terugblik 2019

lees meer
20191119_BiglineUtrecht-Werkplaats_0022

Een kijkje in de grootste tweewielerwinkel van Nederland met een werkplaats van Juncker!

lees meer
DRG verkiezing

Juncker Bike Parts beste O&A leverancier 2019 voor DRG

lees meer
visual sportsbalm

Professional Muscle Care Sportsbalm nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

lees meer
red dot award urban iki

Urban Iki wint Red Dot Design award met ‘aesthetic appeal to young parents’

lees meer
SCHWALBE (1)

Schwalbe start met recycling van binnenbanden in de Benelux

lees meer
WedgeDiamond

Telefoon op de fiets: Nieuwe wetgeving per 1 juli

lees meer
GIA_1

Innovatieprijs voor Urban Iki gordelsysteem

lees meer
Logo 2015RMKF_payoff

XLC trotse sponsor van Ronald McDonald Kinderfonds

lees meer