JBP_2020_3

Juncker door DRG uitgeroepen tot beste leverancier O&A

Voor de tweede keer op rij is Juncker Bike Parts door de leden van Dynamo Retail Group verkozen tot beste leverancier in fietsonderdelen- en accessoires. Een titel waar we trots op zijn en daarbij onze klanten willen bedanken voor het getoonde vertrouwen in ons!

 

Leverbetrouwbaarheid, leversnelheid en de gebruiksvriendelijkheid van ons bestelportal Accentry gaven voor Juncker Bike Parts de doorslag. Op deze drie punten werden wij zeer gewaardeerd. 

Namens Juncker Bike Parts nam Verkoopleider Andy Vrooland de prijs in ontvangst. Andy benadrukt dat, zeker in deze bezondere tijd, een goed logistiek proces de basis legt voor een goede en betrouwbare service. Hij is dan ook vanzelfsprekend trots op het complete Juncker team dat in deze periode zich allen extra heeft ingespannen om alles goed te laten verlopen. Een speciaal dankwoord was richting het team van logistiek dat een geweldige prestatie heeft neergezet.

 

Jurgen Kruitbosch, Managing Director Juncker Bike Parts, laat in een reactie weten deze erkenning ook enorm te waarderen. "Het is voor ons een bevestiging dat een goede service en het leveren van additionele diensten de winnende combinatie is voor een goede distributeur. Ik wil dan ook iedereen die op ons heeft gestemd enorm bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons tonen!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant

_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer
H3-5890

Saris H3, stabiele en geruisloze fietstrainer

lees meer