header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

Voor alweer de derde keer op rij is Juncker Bike Parts door de leden van Dynamo Retail Group verkozen tot beste leverancier in de categorie Onderdelen & Accessoires. Waar het vorig jaar nog middels een online event bekend moest worden gemaakt, kon dit jaar binnen de kaders van het overheidsbeleid een live event plaats vinden in Den Bosch. Veel leden waren aanwezig in de ruime en sfeervolle setting en waren getuige van deze erkenning aan Juncker Bike Parts.

 

Elk jaar kiezen de leden van DRG - dit zijn ondermeer de BikeTotaal en Profile Fietsspecialist-ondernemers – de leverancier waarmee zij de beste ervaringen hebben op het gebied van levertijden, betrouwbaarheid, bestelgemak, klantenservice en extra diensten. Deze criteria maken van een doorsnee distributeur de totaalleverancier die Juncker Bike Parts wil zijn dus is het des te meer geweldig dat dit gezien en erkend wordt in de branche.

 

Wilco Schneiders, Head of Sales & Service bij Juncker, nam de prijs met zichtbaar genoegen in ontvangst en verwoordde het als volgt: “Het is al de derde keer op rij maar dit jaar heeft het een speciaal tintje. Het afgelopen jaar heeft iedereen last gehad van een haperende supply chain. Hierdoor krijgt deze prijs een extra waarde. Ook voor het komend jaar gaan we samen met u als ondernemer in combinatie met Dynamo Retail Group de samenwerking aan om wederom succesvol te kunnen zijn. Dit is de erkenning waar we aan willen blijven werken. Onze basis wordt gevormd door het gedegen logistieke proces met een doordacht portfolio aan merken. Onze meerwaarde wordt bepaald door het gemak, betrouwbaarheid en de extra diensten waarmee we onze dealers faciliteren om hun onderneming zo goed mogelijk te laten renderen en dat hebben de DRG-leden hoog gewaardeerd. Daarvoor zijn wij hen dankbaar en ondanks de bijzondere tijd waar we ons in bevinden, doen we alles om die voorsprong te behouden.”

 

 

Op de foto luistert Head of Sales & Service, Wilco Schneiders, naar het juryrapport.

 

 

 

Ook interessant

_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer