SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB GX Eagle

 

XG-1275 EAGLE CASSETTE

Elke dag de trails opzoeken en dat ook nog met een enorm bereik, maar liefst 520 procent. Geen heuvel of berg is nog te steil voor je, de cassette met 52t brengt je overal. De cassette is ontworpen met Full pin technologie, vergelijkbaar met de X-Dome cassette. Duurzaam, licht en betrouwbaar in alle omstandigheden. Vuil en modder kunnen eenvoudig verwijderd worden voor een langere levensduur en nauwkeurige schakelprestaties

 

 

GX EAGLE ACHTERDERAILLEUR

De nieuwe achterderailleur is geschikt voor zowel de 10-50t als de nieuwe 10-52t cassette. Het nieuwe design zorgt voor een betere kettinspanning. De derailleur is afgewerkt met de nieuwe GX Eagle master colorway en past bij alle kleuren van de Eagle cassettes en kettingen.

 

CARBON GX EAGLE CRANKSTEL

Het GX Eagle crankstel is ontworpen voor constante prestaties. Het crankstel beschikt over SRAM's X-SYNC 2-tand technologie. Door deze technologie werken de ketting -en kettingbladen naadloos met elkaar. De DUB-technologie beschikt over een nóg beter ontworpen trapas. Samen zorgen deze voor een makkelijkere montage van de trapas en betere bescherming tegen vervuiling. 

 

 

 

GX EAGLE TRIGGER SHIFTER

De shifter beschikt over een alumunium trigger, met één klein duwtje schakel je zeer precies. Elke versnelling is raak met deze shifter.

 

GX EAGLE TRIGGER SHIFTER SINGLE CLICK

De GX Eagle Single Click shifter is geoptimaliseerd om te voldoen aan de wensen van de E-MTB. Ontworpen om vroegtijdige kettingslijtage te voorkomen door de trekhendel te beperken tot één enkel moment.

 

 

 

Ook interessant

DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Get carbonized: DT Swiss 1501 Spline One en 1700

lees meer
xlc-test-sieger

XLC Azura getest door BildAuto (D)

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB XX1 Eagle

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

Introductie SRAM MTB groep

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB X01 Eagle

lees meer
Zipp header

Zipp lanceert nieuwe collectie 2021

lees meer
0

Juncker Bike Parts doneert 1000 mondkapjes aan Ronald McDonald Huis Utrecht

lees meer
SR_181129_AXS_Arizona_LM_196_M

SRAM introduceert Force eTap AXS Wide

lees meer