kerst_JBP

Terugblik 2019

De decembermaand is dan wel een feestmaand maar ook zeker een maand om terug te kijken naar alles wat er is gebeurd het afgelopen jaar aangezien het bijna weer januari is. 2019 was weer een jaar waarin wij veel successen hebben geboekt. Een jaar vol met nieuwe ontwikkelingen, lanceringen, beurzen, events en nog veel meer…

 

Beurzen

Traditiegetrouw zijn wij in januari gestart met de fantastische consumentenbeurs Velofollies. Met een selectie van onze merken stond de Juncker stand er schitterend bij en werd met veel enthousiasme ontvangen. Naderhand hadden we geen tijd om bij te komen want de volgende beurs stond alweer gepland: Bikemotion. De nieuwste innovaties van topmerken werden getoond op de Juncker stand zoals de nieuwe SRAM Red eTap AXS en SRAM Eagles AXS. In september was het tijd voor de volgende beurs: Velovak, dé fietsvakbeurs voor de tweewielerbranche. Ook hier werden tal van onze merken gepresenteerd. Ons team stond klaar om de bezoekers te informeren en adviseren op het gebied van winkel- en werkplaatsinrichting en het ruime assortiment van Juncker. Tijdens de Velovak werd tevens de Vélovakman-award uitgereikt, waarbij Juncker de hoofdsponsor was van dit evenement.

 

 

Events

Het jaar 2019 stond ook weer in het teken van bieden van trainingen voor winkel- en werkplaatspersoneel. Onder ‘Juniversity’ zijn er tal van trainingen georganiseerd om het personeel up-to-date te houden.

 

 

Lanceringen

In het afgelopen jaar zijn er ook verschillende nieuwe merken gepresenteerd. Met veel trots hebben wij de merken USWE, Maxim, Sportsbalm en Saris toegevoegd aan het merkenportfolio.

 

Accell première

Tijdens de tweedaagse Accell première werd in juli veel van ons nieuwe assortiment gepresenteerd. Het Juncker-team stond klaar om de bezoekers te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inrichting van je winkel en/of werkplaats. 

 

 

Nieuwe functie op Accentry

Natuurlijk wordt ons online bestelstysteem ook continu geoptimaliseerd. Dit jaar is er een belangrijk optimalisatie uitgevoerd die het mogelijk maakt om een vervangend onderdeel voor de Accell Fietsen te bestellen. Dus niet meer lang zoeken naar geschikte vervangende producten, je zoekt het onderdeel op in de stuklijst van de fiets en bestelt direct het onderdeel op Accentry. Zo ben je altijd gegarandeerd van dezelfde kwaliteit en een passend onderdeel.

 

Awards

De Sram AXS is tijdens Bikemotion 2019 bekroond met de Fiets Innovatie Award. De jury vindt dit een zeer mooie samenvoeging van beschikbare moderne technieken. Hoogstaande technologie voor de professional en liefheber, met nu draadloze bediening van de 2 x 12-speed drive train. In combinatie met een 'flattop' ketting en de bijbehorende app waarmee onder andere de batterijstatus te bekijken is, de instellingen van de elektronische onderdelen te wijzigen zijn, en de sofware geupdated kan worden.

 

Urban Iki ontving op vrijdag 15 maart de Golden IF Award voor haar kinderzitjes. De IF Design Award wordt jaarlijks uitgereikt door het International Forum Design GmbH uit Hannover. Bovendien won Urban Iki de German Design Award. De German Design Awards zijn internationaal toonaangevende prijzen voor unieke designs met een onderscheidende ontwerpkwaliteit. In het iconische Red Dot Design Museum in de Duitse stad Essen namen Managing Director Ronald Scheppink en Business Development Manager Aron Scheppink op 8 juli namens het Urban Iki team een Red Dot Product Design Award in ontvangst voor zowel het Urban Iki voorzitje als het Urban Iki achterzitje. 

 

En tot slot heeft de DT Swiss F535-one een Design & Innovation Award gewonnen. 

 

Beste O&A leverancier 2019 voor DRG

Op 4 november is Juncker Bike Parts verkozen tot ‘’Beste O&A leverancier in 2019’’  bij het jaarlijkse event van Dynamo Retail Group (DRG). Deze uitslag is tot stand gekomen door een stemronde onder de DRG dealers.

 

XLC assortiment

Het doel is natuurlijk om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Daarom worden er continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Er zijn dit jaar weer bijna 1000 XLC onderdelen toegevoegd aan het assortiment. 

 

Projecten winkel- en werkplaatsinrichting

2019 stond uiteraard ook in het teken van winkels en werplaatsen inrichten. Ons gespecialiseerde team is het hele land weer door geweest om winkels en werplaatsen in te richten. 

 

 

 

Al met al kunnen we zeggen dat 2019 een succesvol jaar is geweest. Wij willen jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook volgend jaar staan we klaar om jullie te verrassen met nieuwe ontwikkelingen, lanceringen, events en nog veel meer.

 

Op naar 2020 waarin we samen het fietsen nog leuker maken!

 

Ook interessant

DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer
H3-5890

Saris H3, stabiele en geruisloze fietstrainer

lees meer
Cateye_header

Goed verlicht de straat op met CATEYE

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Zipp lanceert de nieuwe BSS collectie

lees meer