cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

C’est fini, La Tour. Helaas, helaas, het grootste wielerfestijn zit er al weer op. Drie weken sporthistorie zijn aan ons collectieve geheugen toegevoegd, we hopen dat jullie er van hebben genoten. Vele hoogte- en enkele dieptepunten verder kunnen we de balans opmaken in de Tour-poule.

Wie de tussenstanden met enige regelmaat heeft gevolgd, heeft stilaan kunnen wennen aan de uiteindelijke winnaar want die gaat al enige tijd met overmacht aan de leiding: Yordi Cannoot. Van harte gefeliciteerd Yordi, je wint hiermee het prachtige MVDP-zadel, de Selle Italia Flite Boost ter ere van Mathieu van der Poel. We zijn benieuwd hoe die op je fiets staat!

Ook voor de 2e plaats hebben we een fraaie prijs, namelijk XLC Road fietsschoenen en die gaan naar Henk-Jan van Essen. Van harte, jij kan vele kilometers gesoigneerd de fiets op!

De 3e plaats is voor Ira Marivoet, jij ontvangt van ons een stijlvolle Cateye Padrone Stealth fietscomputer. Van harte gefeliciteerd en veel fijne, gemeten fietskilometers gewenst. 

 

We vragen alle winnaars om contact met ons op te nemen (marketing@juncker.nl) zodat we de prijzen kunnen opsturen.

 

Optimale ploeg

Wat heeft deze 3 winnaars nu tot hun hoge puntenaantal gebracht, wat was dit jaar het geheim van de juiste Tour-poule? Heel eenvoudig: Mark Cavendish. Niemand had de comeback van de meestersprinter voorzien, behalve onze beste 3 deelnemers van de poule. Pogacar was de ‘musthave’ om niet helemaal onderin te eindigen, Wout van Aert was ook een goede bron van punten maar kennelijk was Cav het verschil. Bedankt iedereen voor het meespelen, de Juncker Tourpoule was een van de grootste poules binnen Tourploeg.nl.

 

 

Sterkte

Tot slot willen we iedereen woonachtig of werkzaam in het overstromingsgebied een hart onder de riem steken. Dit gebied, Ardennen en Limburg, staat natuurlijk bekend als wielerwalhalla en uitgerekend deze regio is tijdens het grootste wielerevenement getroffen door zo ongelooflijk veel natuurgeweld en leed. Daarmee komt de Tour natuurlijk in een ander daglicht te staan en is de sport minder relevant. Na elke zware klim volgt een mooi uitzicht, we hopen dat het iedereen in het getroffen gebied snel beter mag gaan en de blik weer vooruit kan naar (het) fietsen.

 

 

Uw reactie
Uw naam
E-mailadres (wordt niet gepubliceerd)
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Reacties:
 • ubaTaeCJ
  8-5-2024
  555
 • ubaTaeCJ
  8-5-2024
  555
 • ubaTaeCJ
  8-5-2024
  555
 • ubaTaeCJ
  8-5-2024
  555
 • ubaTaeCJ
  8-5-2024
  555

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer