XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

XLC Bike Parts is ook in 2022 weer naamgever van de prestigieuze 3 Nations cup mountainbike. Deze wedstrijdserie met evenementen in België, Duitsland en Nederland geld als de springplank naar de World Cup voor jong en aanstormend talent. Overigens, ook gearriveerde mountainbike-en cyclocrossprofs laten zich regelmatig zien in de wedstrijden van de XLC 3 Nations Cup, om daar tussen de World Cups in aan hun vorm te blijven schaven en UCI punten te verzamelen.

 

Tijdens de XLC 3 Nationscup komen diverse leeftijdscategorieën in actie. Veelal worden de wedstrijden gecombineerd met wedstrijden voor de jongere jeugd. Zo ontstaan sfeervolle dagen waar mountainbikesport op niveau bedreven wordt.

 

Laurens Jeurnink van Juncker Bike Parts over het partnership: ’De XLC 3 Nationscup is een geweldig platform voor ons om het merk XLC en de daarbij behorende vele producten bij de doelgroep bekend te maken. De evenementen worden verreden op spectaculaire parcoursen, en bieden naast exposure ook goede content. Daarbij komt ook dat veel deelnemers werkzaam zijn in de tweewielerbranche of daaraan via familie of kennissen gelieerd zijn. Het is altijd goed dat ook deze mensen XLC goed op het netvlies hebben staan. De afgelopen twee jaren zijn voor de XLC 3 Nationscup-organisatie niet makkelijk geweest, maar binnen de mogelijkheden is er het maximale uitgehaald en zijn er nog behoorlijk veel wedstrijden, ondanks alles, doorgegaan. Wij zien nu uit naar een mooi seizoen van mountainbikewedstrijden, met XLC als spil in deze sportieve activiteiten’.

 

 

Ook Alex Schuttert van organisator Exventure Sports & Events is enthousiast: ‘Erg mooi dat XLC weer naamgever van de 3 Nations Cup wordt. Daarmee kunnen wij verder bouwen aan het succes van de serie ter promotie van mountainbikesport. Het is een mooie wedstrijdserie voor teams en atleten, en er is veel animo van internationale organisatoren om bij de serie aan te haken’.

 

Voor 2022 bestaat de XLC 3 Nationscup uit de volgende wedstrijden: Oldenzaal (NL) 16 en 17 april, Wijster VAM berg (NL) 30 april en 1 mei, Eupen (B) 14 en 15 mei, Saalhausen (D) 21 en 22 mei, Genk (B) 6 juni, Sittard (NL) 18 en 19 juni, Houffalize (B) 25 en 26 juni en Wetter (D) 24 en 25 september.

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer