Logo 2015RMKF_payoff

XLC trotse sponsor van Ronald McDonald Kinderfonds

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Juncker Bike Parts en XLC steunen dit goede doel door de Homeride te sponsoren. Daarnaast zijn we sponsor voor het magazine Surfkids.

 

HomeRide

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook in 2019 trekt het HomeRide peloton weer door het land. Deelnemers fietsen in teamverband 500 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Of kan het hele gezin er even samen tussenuit en genieten van een fijne vakantie.

Juncker Bike Parts weet uit eigen ervaring wat een geweldig event de HomeRide is. Vorig jaar heeft Juncker Bike Parts zelf deelgenomen, een onvergetelijke ervaring!

 

 

Surfkids

Surfkids zet zich in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. Het magazine Surfkids wordt ook in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt nog altijd samen met de goede doelen: Make-A-Wish Nederland, Edukans en Metakids. Om het blad te realiseren en de goede doelen te ondersteunen wordt er gewerkt met sponsoren. De bedrijven die meehelpen aan de realisatie van het magazine doneren indirect aan de eerder genoemde goede doelen, want een deel van de opbrengst gaat naar deze doelen. 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer