ZIPP_BSS_Header (003)

Zipp lanceert de nieuwe BSS collectie

Zipp's assortiment van carbon en lichtmetalen sturen, stuurpennen en zadelpennen biedt veel functies voor de wielrenner. Het design van deze onderdelen is geheel vernieuwd. Het doel van deze vernieuwde lijn is om je nog sneller te maken! De componenten zijn ontworpen om de fietser te helpen met het bereiken van de optimale positie op de fiets voor meer efficiëntie en snelheid. Er zijn ook nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment zoals de QuickView houder. Wij hebben een deel van de collectie in dit artikel uitgelicht. Download het bestand voor de hele collectie. 

 

SL CARBON

 

ZIPP SL-70 AERO STUUR

De SL-70 Aero is een carbon stuur dat is ontworpen om de beste prestaties neer te zetten. Dit stuur is voorzien van alle nieuwe innovaties op gebied van stijfheid, ergonomie, aerodynamica en natuurlijk voorzien van nieuwe graphics. Dit stuur is ontworpen met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD). Het verschil van dit ontwerp is 6,4 watt ten op zichte van een rond stuur. De SL-70 Aero heeft een reach van 70 mm een drop van 128 mm voor een optimale aerodynamische houding.

 

ZIPP SL-70 ERGO STUUR

Lichtgewicht, comfort en kracht: de nieuwe SL-70 Ergo is het ultieme stuur voor fietsers die lange afstanden rijden. Het korte bereik van 70 mm is een populaire keuze in de afgelopen jaren door de flexibiliteit in het bereiken van de comfortabele positie.

 

ZIPP SL SPRINT STUURPEN

De SL Sprint stuurpen weegt slechts 1,8 gram per Newtonmeter en is ontworpen met het gebruik van de SRAM's Exogram technologie. Ontworpen in samenwerking met topprofessionals en uitvoerig onderzocht. De SL sprint is ontwikkeld met zijn eigen stuurpen cap die is ontworpen voor aerodynamische efficiëntie door in de stuurpen op te gaan. Verkrijgbaar in zes maten, variërend van 90 tot 140 mm om te voldoen aan de wensen van iedere fietser.

 

 

ZIPP SL SPEED ZADELPEN

De SL Speed zadelpen wordt een favoriet van cyclocross pro's vanwege zijn lichte gewicht. De ontwerpers van Zipp gebruikten de Exogram-technologie van SRAM om deze zadelpen zo licht mogelijk te maken. De bevestiging is geoptimaliseerd voor betere verstelbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

 

 

SERVICE COURSE SL

 

 

ZIPP SERVICE COURSE SL-70 STUUR

Een lichtgewicht aluminium racestuur dat zorgt voor een comfortabele houding op de fiets. Dit stuur heeft een reach van 70 mm en een drop van 128 mm.

 

 

ZIPP SERVICE COURSE SL STUURPEN

De Zipp Service Course SL stuurpen is gemaakt van 7075 aluminium. De Course SL is Sterk en licht. De stuurpen is beschikbaar in 6 ° en 17 ° en in zeven lengtes verkrijgbaar van 70 tot 130, de 140 en 150 zijn alleen verkrijgbaar in de 6 ° stuurpen variant. Deze stuurpen is dé favoriet van Zipp ambassadeurs en professionals.

 

ZIPP SERVICE COURSE SL ZADELPEN

De Carbon Service Course SL zadelpen maakt het mogelijk om je zadel precies af te stellen. De veilige bevestiging met twee bouten maakt eenvoudige verstellingen van de zadel mogelijk.

 

 

 

SERVICE COURSE

 

ZIPP SERVICE COURSE 70 ERGO STUUR

De Service Course 70 ergo beschikt over alles wat een renner van een stuur kan verwachten. Gemaakt van 6061 aluminium voor lichtgewicht en duurzaamheid.

 

 

ZIPP SERVICE COURSE ZADELPEN

De zadelpen is licht van gewicht, sterk en ontworpen tegen een betaalbare prijs. Door de veilige en onopvallende bevestiging kan het zadel eenvoudig versteld worden. De zadelpen is 3D-vervadigd en gemaakt van 6061 aluminium. Verkrijgbaar in een lengte van 350 mm.

 

 

ZIPP QUICKVIEW INTEGRATED MOUNT

De nieuwe stuurpen met de geïntegreerde houder biedt een efficiënte oplossing voor het gebruik van een fietscomputer, lamp of een camera. Deze nieuwe stuurhouder wordt bevestigd voor de stuurpen voor een strakke look en een makkelijke bediening. De Zipp QuickView Integrated mount heeft twee varianten, één compatibel met Service Course, Service Course SL en SL Speed-modellen en de andere is ontworpen voor gebruik met de SL Sprint. 

 

 

De nieuwe collectie van Zipp is binnenkort verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. 

 

 

 

 

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer