Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Zipp Vuka Bull is de basis voor een high-tech tijdritcockpit

In tijdritten en triathlons zijn alle tijdbesparende details van belang. Zipp weet dat als geen ander en lanceerde de verbeterde versie van de Vuka Bull.

Met feedback van professionele bikefitters en de uitstekende ervaringen met het vleugelprofiel van het SL 70 Aero racestuur is dit nieuwe, veelzijdige ontwerp tot stand gekomen en is momenteel al exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Het meest unieke en veelzijdige aan de Vuka Bull is de mogelijkheid om het stuur te draaien, vergelijkbaar met een stuurpen. Met de drop van 20 mm kun je nu dus ook een rise van 20 mm creëren. Rond de stuurpen is met 120 mm dusdanig veel ruimte dat de Vuka Clip armliggers op elke gewenste afstand bevestigd kunnen worden. Zo is vrijwel elke aero-houding te realiseren.

Met een breedte van 380mm geeft Zipp aan een balans gevonden te hebben tussen een smal stuur voor aerodynamica wanneer de ligpositie wordt gebruikt en een wijd stuur voor controle op hellingen en in bochten. Daaraan draagt ook het Watt-besparende vleugeldesign bij, gebaseerd op het racestuur SL 70 Aero.

De Vuka Bull maakt volledig interne kabelgeleiding mogelijk, zelfs voor fietsen met kabels door de stuurpen voor ultieme aerodynamica.

Zelfs in het uiterlijk ontwerp ademt dit stuur pure snelheid. Het matte carbon is grafisch voorzien van het nieuwe, glanszwarte logo. Tel daarbij de Zipp Lifetime Warranty en de Vuka Bull is het startpunt voor een high-tech cockpit voor de snelheidsspecialisten.

 

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer