JBP_dropshipment

Aanpassing tarief dropshipment

In de afgelopen maanden heeft Juncker Bike Parts de tarieven voor dropshipment tijdelijk verlaagt om zo de ondernemers tegemoet te komen en de consument toch in de gelegenheid te stellen onderdelen- en accessoires te bestellen. In deze periode is gebleken dat dropshipment erg populair is, consumenten en dealers maken graag gebruik van deze thuisleverdienst.

 

Nieuw tarief maar nog steeds voordelig

Nu het gros van de winkels weer geopend is en maatregelen steeds meer versoepeld worden door de overheid, past Juncker Bike Parts het tarief voor dropshipment aan. Vanaf maandag 15 juni zijn de bezorgkosten € 4,95. Dit tarief geldt voor iedere klant met een jaarafspraak bij Juncker Bike Parts.

 

Voordelig tarief

Het nieuwe tarief is ten opzichte van het oude initiële tarief nog altijd € 2,- lager (€ 4,95 vs. € 6,95). Juncker Bike Parts kiest hier bewust voor omdat zij deze dienst als een aanvulling zien op hun servicepakket en willen dit graag stimuleren. Je kunt als ondernemer zelf kiezen of je het bedrag doorrekent aan de klant of zelf de kosten voor rekening neemt.

 

Vragen?

Heb je vragen over dropshipment? Bel dan onze binnendienst of neem contact op met je accountmanager

Ook interessant

Dropshipment_JBP_600x300

Inventief denken - Thuislevering!?

lees meer
servicebus 3

Servicebus: next level in het bieden service

lees meer
20150630_autostore_0024

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer
online bestelsysteem 2

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer
drop

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

lees meer