servicebus 3

Servicebus: next level in het bieden service

Vandaag was de uitreiking van de eerste servicebus aan Qbike uit Laren. Deze servicebus is ingericht door Juncker Bike Parts in samenwerking met Lansing Unitra. Eigenaar Edwin van den Brink van Qbike kreeg de bus overhandigd uit handen van zijn accountmanager Jan de Leeuw van Juncker Bike Parts.

 

 

Een service bus is de next level in het bieden van service waarmee je een afgemonteerde nieuwe fiets op de stoep kunt afleveren of een kleine reparatie voor de deur van de klant direct kunt verrichten. Met een  eigen service bus voldoe je volledig aan de hoge verwachting van de klant!

 

 

Nijwa Groep en Lansing Unitra bieden, in samenwerking met Juncker Bike Parts, de mogelijkheid om een compleet ingerichte servicebus aan te schaffen.
Nijwa is een bedrijfsautodealer met een uitstekend serviceniveau. Lansing Unitra en Juncker Bike Parts verzorgen de professionele inrichting van alle bussen: een werkbank met lades, gereedschap, compressor, een fietslift, een onderdelenkast, de XLC onderdelenwand en de bus wordt volledig voorzien van goede LED verlichting. Er is zelfs gedacht aan handhygiene met watervoorziening en zeepdispenser geïntegreerd in de deur. 

 

 

 

Lease, koop of een eigen bus

Het is mogelijk om een nieuwe, ingerichte bus te kopen of te leasen. En heb je zelf een eigen bus die geschikt is als een toekomstige mobiele werkplaats? Dan kan Lansing Unitra ook jouw huidige bus op maat inrichten.

De bus is in 3 concepten verkrijgbaar: Good, Better of Premium. 

 

Ben je ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met je Juncker vertegenwoordiger. 

 

Ook interessant

JBP_dropshipment

Aanpassing tarief dropshipment

lees meer
Dropshipment_JBP_600x300

Inventief denken - Thuislevering!?

lees meer
20150630_autostore_0024

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer
online bestelsysteem 2

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer
drop

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

lees meer