WBR_The_Bike2

Juncker Bike Parts komt in actie voor World Bicycle Relief

De fiets is voor ons de normaalste zaak van de wereld. We gaan op de fiets naar de supermarkt, werk of school; een ideale manier om je op een gezonde en verantwoorde manier te verplaatsen van A naar B. In ontwikkelingslanden maakt de fiets echt een wereld van verschil. De fiets kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jongeren de mogelijkheid om naar school te kunnen.

 

Het World Bicycle Relief programma bouwt en distribueert speciaal ontworpen, lokaal geassembleerde, robuuste fietsen die bestemd zijn voor scholieren, studenten, ondernemers en mensen die in de zorg werkzaam zijn. De fietsen zorgen er voor dat de afstand niet langer een barrière is voor het volgen van goed onderwijs of het bieden van zorg en biedt daarnaast nieuwe economische kansen voor lokale ondernemers.

 

Uw tweewielerspecialist begrijpt als geen ander dat fietsen nieuwe mogelijkheden biedt. Daarom is er, in samenwerking met Juncker Bike Parts*, een fundraise actie gestart waarbij een zo groot mogelijk bedrag wordt verzameld om zo veel mogelijk fietsen te financieren.

 

Helpt u ons mee? Klik op onderstaande button en doneer direct!