velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

Afgelopen zondag, deze maandag en morgen vindt de Vélovak plaats in het evenementenhal in Gorinchem. Juncker Bike Parts is erbij en op onze stand staan we met een selectie van merken uit het Juncker assortiment waarmee de retailer zich kan onderscheiden. Op zoek naar interessante merken voor je soft goodscorner? Neem dan vooral een kijkje bij onze exclusieve merken Catlike (helmen), Etxeondo (sportieve fietskleding) en Lake (schoenen race/MTB). Ook kun je bij ons terecht voor de sportieve helmencollectie van ABUS.

Ben je meer op zoek naar het stadse segment? XLC breidt het assortiment uit en je vind een selectie hiervan terug op Vélovak!  Het nieuwe kinderzitjesmerk Urban Iki is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts en is momenteel erg in trek bij jonge ouders. Dit hippe en betaalbare merk vind je ook op onze stand!

Neem een kijkje op de stand van Juncker Bike Parts en ontdek de mogelijkheden die wij als partner en distributeur aanbieden? Zo kun je via het bekende merk Zéfal kwalitatieve bidons aanbieden, gepersonaliseerd met jouw logo! Dit zijn enkele voorbeelden. Wil je niks missen? Kom dan langs op stand 516!

 

Vélovakman Award

Dit jaar wordt voor het eerst de Vélovakman Award uitgereikt. Tijdens de fietsvakbeurs Vélovak strijden de beste fietstechnici van Nederland en Vlaanderen om de eerste Vélovakman award. Afgelopen zondag gingen de eerste kandidaten aan de slag! Elke dag worden Juncker Bike Parts vindt dit een belangrijk initiatief, om zo het belang van vakmanschap in de fietsindustrie te benadrukken. Daarom steunen wij dit initiatief graag! Dit doen wij door dit jaar én volgend jaar hoofdsponsor te zijn van de Vélovakman Award!

 

 Na een voorronde, waar de fietskennis wordt getoetst, worden alleen de beste deelnemers geselecteerd en mogen zij op Vélovak de ultieme test ondergaan. Degene die met vlag en wimpel slaagt, zal dan de échte fietsfreak zijn en ontvangt de Vélovakman Award! Val jij onder deze categorie? Dan heb je geluk, je kunt je namelijk nog opgeven!

 

Inspirerende sessie in het theater op Vélovak

Op zondag, maandag en dinsdag geven wij in het Theater op Vélovak een inspirerende praktijksessie over de mogelijkheden omtrent winkel- en werkplaatsinrichting.  Winkel- en werkplaats adviseurs Mark Langenkamp en Bert van Engelen komen dagelijks in de praktijk diverse winkel- en werkplaatsmogelijkheden tegen. Dit lichten we graag toe in het kennis theater. Vandaag en morgen start de sessie om 19:00u!

 

í

 

 

Ook interessant

Logo 2015RMKF_payoff

XLC trotse sponsor van Ronald McDonald Kinderfonds

lees meer
header_judith

Servicedelen Accell fietsen nu ook te vinden op Accentry

lees meer
XLC 3 nation cup

XLC hoofdsponsor 3 Nation Cup

lees meer
DtvukjTX4AEHzyi.jpg,,,,,,,,

XLC officieel sponsor Beat Cycling Club

lees meer
Roel-Stage-4-Andalucia-Mid-Res-768x510

Deze items sponsort Juncker Bike Parts aan Mountainbiketeam.com

lees meer
XLC 3 nation cup

XLC 3 Nations Cup 2019 succesvol van start!

lees meer
mgasch_STRADA12_190328__DSC0322

AXS in de praktijk, wij gingen u voor

lees meer
Force-Graphic_Headline_1200x628

SRAM introduceert Force eTap AXS

lees meer
header_clock2130

Juncker Bike Parts verzet nu alvast de klok!

lees meer
insta_2

Juncker Bike Parts start met multisport-rugzakken van USWE

lees meer