velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

Afgelopen zondag, deze maandag en morgen vindt de Vélovak plaats in het evenementenhal in Gorinchem. Juncker Bike Parts is erbij en op onze stand staan we met een selectie van merken uit het Juncker assortiment waarmee de retailer zich kan onderscheiden. Op zoek naar interessante merken voor je soft goodscorner? Neem dan vooral een kijkje bij onze exclusieve merken Catlike (helmen), Etxeondo (sportieve fietskleding) en Lake (schoenen race/MTB). Ook kun je bij ons terecht voor de sportieve helmencollectie van ABUS.

Ben je meer op zoek naar het stadse segment? XLC breidt het assortiment uit en je vind een selectie hiervan terug op Vélovak!  Het nieuwe kinderzitjesmerk Urban Iki is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts en is momenteel erg in trek bij jonge ouders. Dit hippe en betaalbare merk vind je ook op onze stand!

Neem een kijkje op de stand van Juncker Bike Parts en ontdek de mogelijkheden die wij als partner en distributeur aanbieden? Zo kun je via het bekende merk Zéfal kwalitatieve bidons aanbieden, gepersonaliseerd met jouw logo! Dit zijn enkele voorbeelden. Wil je niks missen? Kom dan langs op stand 516!

 

Vélovakman Award

Dit jaar wordt voor het eerst de Vélovakman Award uitgereikt. Tijdens de fietsvakbeurs Vélovak strijden de beste fietstechnici van Nederland en Vlaanderen om de eerste Vélovakman award. Afgelopen zondag gingen de eerste kandidaten aan de slag! Elke dag worden Juncker Bike Parts vindt dit een belangrijk initiatief, om zo het belang van vakmanschap in de fietsindustrie te benadrukken. Daarom steunen wij dit initiatief graag! Dit doen wij door dit jaar én volgend jaar hoofdsponsor te zijn van de Vélovakman Award!

 

 



Na een voorronde, waar de fietskennis wordt getoetst, worden alleen de beste deelnemers geselecteerd en mogen zij op Vélovak de ultieme test ondergaan. Degene die met vlag en wimpel slaagt, zal dan de échte fietsfreak zijn en ontvangt de Vélovakman Award! Val jij onder deze categorie? Dan heb je geluk, je kunt je namelijk nog opgeven!

 

Inspirerende sessie in het theater op Vélovak

Op zondag, maandag en dinsdag geven wij in het Theater op Vélovak een inspirerende praktijksessie over de mogelijkheden omtrent winkel- en werkplaatsinrichting.  Winkel- en werkplaats adviseurs Mark Langenkamp en Bert van Engelen komen dagelijks in de praktijk diverse winkel- en werkplaatsmogelijkheden tegen. Dit lichten we graag toe in het kennis theater. Vandaag en morgen start de sessie om 19:00u!

 

í

 

 

Ook interessant

20200117_Velovollies2020_0041

Terugblik Velofollies 2020

lees meer
20190923_VeloVAK2019_0061

Terugblik Vélovak 2019

lees meer
IMG_3386

Vélovak 2019

lees meer
20190707_AccellPremiere_SamenOpKoers_0462

Terugblik Accell Première 2019

lees meer
Brandsite beeld

Save the date! 7 & 8 juli Accell Premiere 2019

lees meer
20190118_Velofollies2019_AR_0005_stand

Juncker Bike Parts op Bikemotion

lees meer
20190118_Velofollies2019_AR_0005_stand

Terugblik Velofollies

lees meer
header velofollies 2019vs2

Zo ziet de eerste dag op Velofollies eruit!

lees meer
IMG_7916

Wat je van ons kunt verwachten op Velofollies!

lees meer