velovakmanaward

Uitreiking van de Velovakmanaward

Gisteren vond naast de Premiere in Ede, ook de uitreiking van de Velovakmanaward uit. Tijdens de Velovak begin september werden fietsmonteurs uitgedaagd om diverse opdrachten uit te voeren, samengesteld door de Tweewieler Academy. Na drie dagen van opdrachten uitvoeren tijdens de vakbeurs, is een winnaar uitgekomen. Cees Kersten, fietsmonteur bij Rijwielpaleis Bilthoven is de winnaar en kwam gisteren zijn welverdiende prijs en beker ophalen in De Fietser!

 

Cees Kersten is een fietsmonteur in hart en nier het maakt niet uit wat hij mag monteren. "Of ik nu iets simpels moet uitvoeren zoals een band verwisselen van een e-bike voor een oudere dame, of mag sleutelen aan een fiets van 10.000 euro. Ik vind het erg leuk om te sleutelen en om te zien dat je mensen blij maakt!"

 

Cees Kersten heeft op zestienjarige leeftijd een opleiding gevolgd aan de INNOVAM en daarna nog diverse cursussen. Op de vraag waarom hij mee heeft gedaan aan de wedstrijd geeft Cees helder antwoord:"de fietsbranche is constant in beweging en het is belangrijk om op de hoogte te blijven. Als fietsmonteur is dat heel belangrijk en moet je jezelf altijd blijven uitdagen. Via deze wedstrijd brengen we het belang van kennis en kwalitiet in de werkplaats onder de aandacht." Juncker Bike Parts is hoofdsponsor van de Velovakmanaward en ook volgend jaar kijken we uit naar een spannende wedstrijd!

 

Volgend jaar tijdens Velovak vindt de Velovakmanaward weer plaats. Juncker Bike Parts is hoofdsponsor van de Velovakmanaward en ook volgend jaar kijken we uit naar een spannende wedstrijd. Cees Kersten heeft in ieder geval al aangegeven dat hij tijdens deze vakbeurs zijn titel zeker zal gaan verdedigen! 

 

 

Wil je meer weten over de Velovakmanaward? Nieuwsfiets.nu en Tweewieler waren erbij tijdens de uitreiking. 

Ook interessant

urban iki german design award

Urban Iki neemt German Design Award in ontvangst in Frankfurt en wint ook een IF Design Award 2019

lees meer
insta_1

Sram Red eTap AXS, vanaf nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts!

lees meer
Greg_2

Terugblik Velofollies

lees meer
header velofollies 2019vs2

Zo ziet de eerste dag op Velofollies eruit!

lees meer
IMG_7916

Wat je van ons kunt verwachten op Velofollies!

lees meer
header terugblik

Juncker blikt terug op 2018

lees meer
Ramses Bekkenk

Ramses Bekkenk wint "The Munga" in een recordtijd!

lees meer
20180419_RadioKootwijkJanChris_AR_0406

SRAM fastmovers

lees meer

Maxxis vind je nu in het assortiment van Juncker Bike Parts

lees meer
maxxis thumbnail
Juniversity_metembleem

Juniversity seizoen van start!

lees meer