HEADER_XLPR

Zo zien de NIEUWE gravelgroepen van Sram eruit!

Het avontuur tegemoet; welkom SRAM XPLR “Explore”! Dit zijn de nieuwe groepen van SRAM waar je werkelijk elk terrein mee aankunt. Laat je verleiden door al het moois wat de wereld te bieden heeft. Of het nu gravel, singletrack of bospad is, go all ways! Met XPLR heb je het beste materiaal tot je beschikking. Eén specifieke achterderailleur die speciaal is ontwikkeld voor 10-36T en 10-44T cassettes. Elke klim ben je de baas met dit bereik. Niet alleen de aandrijving maar ook de ZIPP 101 wielen met ZIPP G40 banden en Service Course SL-70 XPLR stuur zijn nieuw! Rockshox komt daar ook nog bij met nieuwe innovatieve producten; Reverb AXS dropperpost en de Rudy Ultimate XPLR voorvork maken het gravelpakket compleet. De groepen zijn verkrijgbaar in de welbekende 3 varianten; RED, Force en Rival.  

 

Go all ways!

 

Rockshox Rudy Ultimate XPLR en Reverb AXS

Gravelrijders zijn avonturiers en wanneer de paden wat ruiger worden is meer controle en comfort geen overbodige luxe. Rudy Ultimate en Reverb zorgen ervoor dat je energie kan sparen voor de rest van je fietsrit. De Reverb zal goed van pas komen bij steile afdalingen zodat je je gewicht beter kunt verplaatsen. Meer comfort geeft je zelfvertrouwen als het terrein wat uitdagender wordt. De Charger race day demper van Rudy Ultimate is ontworpen voor de zwaarste cross country wedstrijden en de lichtste die Rockshox ooit ontwikkeld heeft. Ruig terrein is geen issue meer!

 

Zipp 101

Ook Zipp komt met een nieuwe wielset die speciaal voor gravel is ontworpen. Dankzij de MOTO-technologie beleef je meer controle, betere demping en betrouwbaarheid, ideaal voor lange dagen in het zadel. De ZR1 naven hebben 66 aangrijppunten zodat kracht gelijk omgezet wordt in snelheid.

 

Ga jij het avontuur tegemoet met de nieuwe XPLR?

 

Download hier alle specificaties

Ook interessant

DTSwiss_ARC_header

Nieuwe DT Swiss ARC wielen!

lees meer
Zipp_454Nsw

Dit zijn de nieuwe wielen van Zipp!

lees meer
Header_Sram_Rival_AXS

Dit is de vernieuwde Sram Rival! (AXS)

lees meer
SM_210208_GXeagleAXS_NorthShore_MR_5838_H_22254139911223718081_header

Gelanceerd, Sram GX Eagle AXS!

lees meer
Selle-Italia-header

Dit is het nieuwe zadel van Selle Italia; Model X Green Superflow!

lees meer
DTSwiss_240_Oilslick_8520

DT Swiss 240 oil slick - limited edition - WAUW!

lees meer
Selle_Italia_211

Selle Italia - Introductie Novus Boost Evo

lees meer
rozanne

Rozanne Slik nieuw bij Mountainbiketeam.com

lees meer