Header urban Iki mailing

Urban Iki breidt montage mogelijkheden uit!

017 bestormde Urban Iki de kinderfietszitjesmarkt met haar verfrissende assortiment. Dit jaar breidt Urban Iki ook het assortiment omtrent montage verder uit. Zo kun je nu met de Compact Adapter een voorzitje monteren op een stuurpen met beperkt montageruimte. Ook is er een oplossing voor fietsen zonder een (geschikte) bagagedrager dankzij de stijlvolle frame montage. 

 

Veelzijdige Compact Adapter voor ahead

Dankzij de nieuwe Compact Adapter is er nu een montagemogelijkheid op Ahead stuurconstructies met en/of stuurpennen met een beperkte montageruimte tot 1,9 cm. Door verschillende inserts past de Compact Adapter op stuurpennen met een diameter van 21 t/m 28 mm. De Compact Adapter is zo ontwikkeld dat de montage van een Urban Iki voorzitje altijd in combinatie kan met een windscherm. Wordt een windscherm niet gemonteerd, dan denk je dit simpel af dankzij een afdekkapje. Uiteraard is ook deze montagemogelijkheid getest aan de Europese norm EN14344 en goedgekeurd door de gerenommeerde en onafhankelijke TÜV instituut. De Compact Adapter is als accessoire te bestellen vanaf week 17 via Juncker Bike Parts. Consumenten verkoopadviesprijs in de winkel bedraagt € 19,50.

 

 

Stijlvolle frame montage

Voor fietsen zonder geschikte drager is er nu mogelijk om een achterzitje te monteren met behulp van een stevige montagebeugel. Deze is bevestigd op het fietsframe. Eenvoudige montage en TÜV gekeurd. De montagebeugel is afgewerkt in de bekende Urban Iki stijl en met oog voor design. De montage onderdelen zijn netjes weggewerkt en worden standaard geleverd met afdekkapjes in vier kleuren die passen bij de fietsstoeltjes. Met één montage beugel altijd een bij elke kleur stoel een goede oplossing. De consumenten verkoopadviesprijs bedraagt € 27,50 en de montagebeugel is te bestellen vanaf week 17 bij Juncker Bike Parts.

 

Met deze twee oplossingen is in de fietswinkel het potentieel voor de verkoop van Urban Iki vergroot. Dit in combinatie met de nieuwe kleur De Special Edition Chigusa Green die reeds in vele winkels hangt en door de consument heel erg goed is ontvangen, geeft naar verwachting een extra sales boost in de fietswinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant

xlc-siruis

XLC koplamp Sirius wint Duitse award

lees meer
20150409_XLC_Azura_filmshoot_Twente_0206-web-header

XLC Azura fietsendragers behoren tot de beste fietsendragers!

lees meer
Selle Royal E-zone

Selle Royal eZone wordt voor de derde keer bekroond

lees meer
continental3

Maak kennis met de nieuwe antilekband van Continental: de CONTACT Plus.

lees meer
G0D46R_LEPPER

Multi-functionele verpakking van Lepper

lees meer
Gates Carbon fietsen 2017-De Geus Tweewielers-Gates met Rohloff of Alfine van Shimano

Gates Carbon Drive

lees meer