Header urban Iki mailing

Urban Iki breidt montage mogelijkheden uit!

017 bestormde Urban Iki de kinderfietszitjesmarkt met haar verfrissende assortiment. Dit jaar breidt Urban Iki ook het assortiment omtrent montage verder uit. Zo kun je nu met de Compact Adapter een voorzitje monteren op een stuurpen met beperkt montageruimte. Ook is er een oplossing voor fietsen zonder een (geschikte) bagagedrager dankzij de stijlvolle frame montage. 

 

Veelzijdige Compact Adapter voor ahead

Dankzij de nieuwe Compact Adapter is er nu een montagemogelijkheid op Ahead stuurconstructies met en/of stuurpennen met een beperkte montageruimte tot 1,9 cm. Door verschillende inserts past de Compact Adapter op stuurpennen met een diameter van 21 t/m 28 mm. De Compact Adapter is zo ontwikkeld dat de montage van een Urban Iki voorzitje altijd in combinatie kan met een windscherm. Wordt een windscherm niet gemonteerd, dan denk je dit simpel af dankzij een afdekkapje. Uiteraard is ook deze montagemogelijkheid getest aan de Europese norm EN14344 en goedgekeurd door de gerenommeerde en onafhankelijke TÜV instituut. De Compact Adapter is als accessoire te bestellen vanaf week 17 via Juncker Bike Parts. Consumenten verkoopadviesprijs in de winkel bedraagt € 19,50.

 

 

Stijlvolle frame montage

Voor fietsen zonder geschikte drager is er nu mogelijk om een achterzitje te monteren met behulp van een stevige montagebeugel. Deze is bevestigd op het fietsframe. Eenvoudige montage en TÜV gekeurd. De montagebeugel is afgewerkt in de bekende Urban Iki stijl en met oog voor design. De montage onderdelen zijn netjes weggewerkt en worden standaard geleverd met afdekkapjes in vier kleuren die passen bij de fietsstoeltjes. Met één montage beugel altijd een bij elke kleur stoel een goede oplossing. De consumenten verkoopadviesprijs bedraagt € 27,50 en de montagebeugel is te bestellen vanaf week 17 bij Juncker Bike Parts.

 

Met deze twee oplossingen is in de fietswinkel het potentieel voor de verkoop van Urban Iki vergroot. Dit in combinatie met de nieuwe kleur De Special Edition Chigusa Green die reeds in vele winkels hangt en door de consument heel erg goed is ontvangen, geeft naar verwachting een extra sales boost in de fietswinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant

20190923_VeloVAK2019_0061

Terugblik Vélovak 2019

lees meer
IMG_3386

Vélovak 2019

lees meer
visual sportsbalm

Professional Muscle Care Sportsbalm nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

lees meer
red dot award urban iki

Urban Iki wint Red Dot Design award met ‘aesthetic appeal to young parents’

lees meer
20190707_AccellPremiere_SamenOpKoers_0462

Terugblik Accell Première 2019

lees meer
SCHWALBE (1)

Schwalbe start met recycling van binnenbanden in de Benelux

lees meer
Brandsite beeld

Save the date! 7 & 8 juli Accell Premiere 2019

lees meer
WedgeDiamond

Telefoon op de fiets: Nieuwe wetgeving per 1 juli

lees meer
GIA_1

Innovatieprijs voor Urban Iki gordelsysteem

lees meer