20150409_XLC_Azura_filmshoot_Twente_0206-web-header

XLC Azura fietsendragers behoren tot de beste fietsendragers!

Onlangs heeft een onafhankelijk consumentenpanel diverse fietsendragers getest. Bij deze test werd onder andere de constructie, bevestiging, gebruiksgemak en prijs beoordeeld. De XLC Azura easy en de kantelbare XLC Azura Xtra zijn beide met een ruime voldoende beoordeeld!

 

XLC Azura Easy: 7.2

De XLC Azura Easy is beoordeeld met een 7.2 en wordt met name geroemd om zijn constructie. "Als we de drager fors belasten tijdens het testen dan blijft alles heel en werkend. Uitstekend" aldus het testpanel. Daarnaast zijn ze ook erg te spreken over het gebruiksgemak. Zowel de drager als de fietsen kunnen op eenvoudige manier bevestigd worden. De drager is met het unieke bevestigingsysteem vast te zetten op de kogel. Bij het uitklappen van de vleugels klemt de drager zich om de kogel en is het stevig en veilig gemonteerd. Ook bij het extra belasten van de drager tijdens de test blijft de drager stevig op de haak zitten. De fietsen staan stabiel en stevig op de drager en zijn makkelijk te plaatsen op de dankzij de optionele oprijgoot.Tot slot wordt de prijs als gemiddeld beschouwd voor aanschaf van een veilige drager die gemakkelijk in gebruik is.

Enige kritische punt bij de beoordeling van de XLC Azura was dat deze niet kantelbaar is, maar daarvoor hebben we de XLC Azura Xtra!

 

                     

 

XLC Azura Xtra: 7.6

De XLC Azura Xtra wordt beoordeeld met een 7.6 en scoort voornamelijk goed op gebruiksgemak en prijs. De drager wordt gezien als een drager die goedkoper is dan de concurrentie en makkelijk is qua bevestiging. Tevens wordt de constructie ook als positief ervaren.

 

Benieuwd naar het complete artikel en de testresultaten? Klik dan op onderstaande links:

 

Testresultaten

Artikel

 

 

Ook interessant

xlc-siruis

XLC koplamp Sirius wint Duitse award

lees meer
Header urban Iki mailing

Urban Iki breidt montage mogelijkheden uit!

lees meer
Selle Royal E-zone

Selle Royal eZone wordt voor de derde keer bekroond

lees meer
continental3

Maak kennis met de nieuwe antilekband van Continental: de CONTACT Plus.

lees meer
G0D46R_LEPPER

Multi-functionele verpakking van Lepper

lees meer
Gates Carbon fietsen 2017-De Geus Tweewielers-Gates met Rohloff of Alfine van Shimano

Gates Carbon Drive

lees meer