drop

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

Nu mogelijk bij Juncker Bike Parts, dropshipment

 

Vanaf begin november is het mogelijk om dropshipment aan te bieden aan de consument. Dankzij dropshipment is het mogelijk om nee-verkoop te voorkomen. Heb je namelijk iets niet op voorraad of niet opgenomen in het assortiment? Dan biedt Juncker Bike Parts de mogelijkheid om toch het onderdeel of accessoire te verkopen met dropshipment via het onlinebestelsysteem Accentry, mits het product natuurlijk beschikbaar is in ons ruime magazijn.

 

Nog een voordeel!

De consument hoeft niet lang te wachten op zijn product. Bestel je het onderdeel of accessoire in Accentry voor de bekende besteltijd? Dan heeft de consument de volgende  dag het product al in huis! (De bezorgkosten zijn €6,95 en het is aan de dealer om dit door te belasten aan de consument of voor eigen rekening te nemen.)

 

Wat moet je doen?

Ja, ik heb een jaarafspraak met Juncker Bike Parts

Dan staat dit vanaf nu automatisch aan in ons online bestelsysteem Accentry.com. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de accountmanager of via +31 (0)318 55 30 30. Mailen kan ook, naar info@juncker.nl.

 

Hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje:

 

 

Nee, ik heb geen jaarafspraak met Juncker Bike Parts

De optie dropshipment wordt alleen aangeboden aan dealers met een Juncker Bike Parts jaarafspraak. Ben je benieuwd naar onze voorwaarden omtrent een jaarafspraak? Neem dan contact met ons op.

 

 

Ook interessant

JBP_dropshipment

Aanpassing tarief dropshipment

lees meer
Dropshipment_JBP_600x300

Inventief denken - Thuislevering!?

lees meer
servicebus 3

Servicebus: next level in het bieden service

lees meer
20150630_autostore_0024

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer
online bestelsysteem 2

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer