Stage lopen bij Juncker Stage lopen bij Juncker

Stage lopen bij Juncker

Marketingstage bij Juncker Bike Parts

Stage & afstudeerbedrijf

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Het brede assortiment omvat ruim 15.000 artikelen. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren we aan fietswinkels in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast biedt Juncker Bike Parts winkel- en werkplaatsoplossingen van diverse topmerken aan. De ene winkel is de andere niet, daarom hanteert Juncker Bike Parts een aanpak op maat. Wij helpen om een inrichting te realiseren die aansluit bij de uitstraling van de winkel.

 

Voor 3e of 4e jaars Marketing en/of Communicatie MBO of HBO studenten biedt Juncker ook doorlopend een uitdagende stage of afstudeeropdracht van een half jaar, waarbij je onderdeel uitmaakt van het marketing team van Juncker Bike Parts, bestaande uit 5 personen. Hierbij komen alle facetten van marketing aan bod. Een allround plek dus, waarbij je meedraait met alle werkzaamheden van onze marketing afdeling. Een enkele keer hebben we ook plek voor een meer specifieke, gedetailleerde opdracht, bijvoorbeeld gericht op online marketing of KTO.

 

Taken

- Ondersteuning bij events; uiteenlopend van het uitnodigingstraject tot eventondersteuning ter plaatse

- Maken van e-mailings voor dealers en consumenten - Ondersteuning bij campagnes

- Ondersteuning van joint promotions en winacties

- Schrijven van mailingen

- Bijhouden van Social Media

- Beheer van e-mail en inkomend telefoonverkeer

- En meer....

 

Profiel

Wij zijn op zoek naar een pittige, enthousiaste student die op zoek is naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht.

- Je hebt een hands-on mentaliteit

- Je bent een teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken

- Je bent flexibel

- Je hebt meer dan gemiddelde interesse op het gebied van marketing

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, goede beheersing van Duits, Engels en Frans is een pré

- Je beschikt over rijbewijs B (pré)

- Je bent bereid om af en toe in de weekenden op events te werken

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans van den Hoek, allround medewerker P&O Accell Nederland B.V. (a.van.den.hoek@accell.nl)

 

Stukje van stagiair Joost

Hoi! Mijn naam is Joost van Milligen en ik loop stage bij Juncker Bike Parts op de afdeling marketing. Ik zit in het 2e jaar van de MBO-opleiding marketing & communicatie. Dit is voor mij een meeloop stage wat inhoud dat ik met de taken van de afdeling marketing meedraai. Hierbij krijg ik mijn eigen taken en ben ik echt een onderdeel van de afdeling. Ik word ondersteund waar nodig en ik krijg vrijheid op het moment dat dit kan. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een grapje. Dat is ook wat deze stage erg leuk maakt!