Sponsoring

Sponsoring

De bijdrage van Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts maakt fietsen graag nog leuker. Door diverse bijzondere teams en sporters te sponsoren, verspreiden we de liefde voor fietsen. We sponsoren verschillende teams en sporters om zo bij te dragen aan de verbetering van de prestaties mede dankzij bijzondere producten uit het ruime assortiment van Juncker Bike Parts. 

Homeride

Homeride

Doneer hier!
Vélovakman award

Vélovakman award

Klik voor meer info!
XLC Three Nations Cup

XLC Three Nations Cup

Klik voor meer info
Sandy Krijnen

Sandy Krijnen

Klik hier voor meer info
KMC-Fruit to Go Mountainbike Team

KMC-Fruit to Go Mountainbike Team

Bekijk de merken!

Mountainbiken en beachracen

Dit bijzondere team bestaat uit heren en dame en neemt met succes deel aan diverse wedstrijdcircuits, meerdaagse etappekoersen, marathons en evenementen in de Benelux. Maar ook ver daarbuiten, zoals in Zuid-Afrika, Spanje, Australië, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Noorwegen. Ze zijn vooral actief in de mountainbike scene maar ook in veldrijden en de kleinere disciplines van het strandracen en gravelracen.

Met grote regelmaat belanden de teamleden op het podium. Zo won Ramses Bekkenk al twee keer de 36One MTB Challenge in Zuid-Afrika, werd Gerben Mos knap 2e in de Drenthe200 en won Karen Brouwer recent nog de Kellerwald Marathon, Sundern, Steenwijk en, voor de 4e keer, de Hel van Groesbeek.

Juncker-actie levert 125 fietsen op

Juncker-actie levert 125 fietsen op

World Bicycle Relief

Eén fiets zorgt voor vervoer voor zeven personen

Vandaag werd de cheque overgedragen aan het World Bicycle Relief in het bijzijn van COO Jeroen Snijders Blok, Marketing Manager Juncker Bike Parts Anton Nijhuis en Kristina Jasiunaite, Development Director World Bicycle Relief.

 

“De impact is vele malen groter dan je denkt”, aldus COO Jeroen Snijders Blok. Eén fiets zorgt er namelijk voor dat gemiddeld zeven personen, wonend op het Afrikaanse platteland, een enorm voordeel hebben bij het overbruggen van afstanden, die men anders zou moeten lopen. De ‘reistijd’ wordt verkort met een factor 3-4. Dit geldt voor het halen van water bij de waterput, het naar school gaan, voor het bezoeken van patiënten door verpleegsters, het vervoer van melk naar de centrale melktank inzamelplaats en nog vele andere dagelijkse activiteiten. 125 fietsen hebben dus invloed op bijna 1000 kinderen en volwassenen..

 

The Buffalo

Wat maakt de Buffalo Bicycle zo bijzonder? Deze fiets is specifiek ontwikkeld voor de ruwe natuurlijk omgeving in Afrika. De fietsen worden lokaal geassembleerd en voor elk project worden er ook fietsenmakers opgeleid. Dankzij de oerdegelijke uitvoering van de Buffalo fietsen, kunnen er gemakkelijk meerdere personen op één fiets. De Buffalo fietsen hebben een stevig stalen frame. Daarnaast heeft de bagagedrager een capaciteit van 100 kg.

 

World Bicycle Relief zet zich in om duurzame, hoogwaardige en goed ontworpen onderdelen te gebruiken. Dit verbetert de functionaliteit, betrouwbaarheid en de kracht van de fiets. Dankzij de stabiele en stevige Buffalo fietsen, kunnen er gemakkelijk meerdere personen op één fiets. De Buffalo Bicycles hebben een stevige stalen frame. Daarnaast heeft de bagagedrager een capaciteit van 100 kg. En zo houden we meer Buffalo-fietsen op de weg.