Exclusief

DT Swiss: hoogwaardige wielen en componenten

DT Swiss de bekende producent van wielen is toonaangevend op het gebied van spaken, naven, velgen, complete wielsets en veersystemen. DT Swiss staat bekend om haar innovatieve producten met een modern design. DT Swiss is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Juncker Bike Parts.

DT Swiss is opgericht in 1994 en heeft zich in het begin voornamelijk gericht op de productie van spaken. Inmiddels is DT Swiss ook toonaangevend op het gebied van wielen, naven, velgen en veersystemen. DT Swiss staat bekend om haar innovatieve producten met een modern design. Gecombineerd met Zwitserse kwaliteit is dit echt een succesformule. DT blijft ontwikkelen en innoveren door middel van de feedback die zij ontvangen van testen en professionele coureurs.

Vind hier jouw dichtstbijzijnde DT Swiss dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Nieuws

Juncker-actie levert 125 fietsen op!

lees meer

8 januari: DT Swiss training in De Fietser Ede

lees meer

After movie Accell Première 2018

lees meer

Populaire producten van DT Swiss

PR1400

De focus van deze wielset ligt op het genereren van maximale snelheid en het optimaliseren van de rijvaardigheid. Aerodynamica speelt hierbij een grote rol.

ERC1100: Lef en innovatie

De focus van deze wielset ligt op het genereren van maximale snelheid en het optimaliseren van de rijvaardigheid. Aerodynamica speelt hierbij een grote rol.

XR1500 Spline one

Dit cross country wiel heeft een brede velg van 22.5mm en biedt alle voordelen die een traditionele ook heeft. 

Handleidingen en tutorials

DT Swiss DICUT Wheels Changing a Spoke

Het vervangen van een spaak bij een DT Swiss DICUT wiel

Hub identification

This video is to aid the user in identifying what rear hub he/she might have on their bike. This information is useful for convertibility purposes as well as for preparing for service of DT Swiss rear hubs.