DT Swiss: wielen en componenten DT Swiss: wielen en componenten
Exclusief

DT Swiss: hoogwaardige wielen en componenten

 

DT Swiss is de bekende producent van wielen en is toonaangevend onder andere op het gebied van spaken, naven, velgen, complete wielsets en veersystemen. DT Swiss staat bekend om haar innovatieve producten met een modern design.

DT Swiss producten staan bekend om hun precisie en betrouwbaarheid en worden ontwikkeld met het doel om degelijke componenten te bieden voor een onvergetelijke fietservaring voor elke fietser op elk terrein. De kunst van Zwitserse techniek en innovatie speelden een cruciale rol in de snelle ontwikkeling van DT Swiss. Van eenvoudige spakenfabrikant in 1994 tot marktleider in spaken, spaaknippels, velgen, naven, wielen, schokdempers en voorvorken. DT Swiss blijft ontwikkelen en innoveren door middel van de feedback die zij ontvangen van testers en professionele coureurs.

 

DT Swiss is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Laden...
DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss introduceert nieuwe ARC-wielsets

lees meer

De nieuwe 240 EXP naaf is er!

De nieuwe 240-naaf van DT Swiss is nu voorzien van Ratchet EXP: lichter, stijver, preciezer en onderhoudsvriendelijker. Bekijk de video voor een duidelijke inkijk in het nieuwste staaltje Zwitserse precisie.

De nieuwe 240 EXP naaf is er!

The number to count on

De 240-naaf is al jaren een van de paradepaardjes van DT Swiss. Het wordt wereldwijd gezien als de top in wielnaven voor zowel race als MTB wielen. Aan die superieure kwaliteit is nu een ander staaltje Zwitserse preciesie toegevoegd, de EXP-versie van de Ratchet-technologie. In de video hierboven wordt helder en inzichtelijk uitgelegd wat dit de naaf beter maakt dan de toch al goede systemen zoals de 3-pawl en de 'gewone' Ratchet. In het kort komt het er op neer dat er minder onderdelen mee gepaard gaan (minder gewicht, minder slijtage en minder onderhoud). Daarnaast biedt het meer contactoppervlak waardoor het aandrijving van de naaf naar de body degelijker en preciezer verloopt. Tevens is de afstand tussen de linker- en rechter naaflager groter wat zorgt voor een betere krachtverdeling en stijfheid. En zo is 240 het getal om mee te rekenen. #TheNumberToCountOn.

DTSwiss_240_Hub_Frontal
DT Swiss 240 Ratchet EXP

Achternaaf Classic Disc

DTSwiss_240_Hub_Detail_Ratchet_EXP
DT Swiss 240 Ratchet EXP

De Ratchet EXP tandringen en veren

DTSwiss_240_Hub_Bearing_Distance_White
DT Swiss 240 Ratchet EXP

Grotere afstand tussen de lagers

Vind hier jouw dichtstbijzijnde DT Swiss dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Populaire producten van DT Swiss

PR1400
PR1400

De focus van deze wielset ligt op het genereren van maximale snelheid en het optimaliseren van de rijvaardigheid. Aerodynamica speelt hierbij een grote rol.

ERC 1100
ERC1100: Lef en innovatie

De focus van deze wielset ligt op het genereren van maximale snelheid en het optimaliseren van de rijvaardigheid. Aerodynamica speelt hierbij een grote rol.

706619
XR1501 Spline one

Dit cross country wiel heeft een brede velg van 22.5mm en biedt alle voordelen die een traditionele ook heeft. 

Handleidingen en tutorials

DT Swiss DICUT Wheels Changing a Spoke

Het vervangen van een spaak bij een DT Swiss DICUT wiel

DT Swiss DICUT Wheels Changing a Spoke

Hub identification

This video is to aid the user in identifying what rear hub he/she might have on their bike. This information is useful for convertibility purposes as well as for preparing for service of DT Swiss rear hubs.    

Hub identification