DT Swiss: wielen en componenten DT Swiss: wielen en componenten
Exclusief

DT Swiss: hoogwaardige wielen en componenten

DT Swiss ARC 1400

De gerenomeerde wielenproducent DT Swiss is toonaangevend op onder andere het gebied van spaken, naven, velgen, complete wielsets en veersystemen. DT Swiss staat bekend om haar innovatieve producten met een modern design. De gehele collectie blinkt uit in precisie en betrouwbaarheid en wordt ontwikkeld met het doel om degelijke componenten te bieden voor een onvergetelijke fietservaring voor elke fietser op elk terrein. De kunst van Zwitserse techniek en innovatie speelden een cruciale rol in de snelle ontwikkeling van DT Swiss. Van eenvoudige spakenfabrikant in 1994 tot marktleider in spaken, spaaknippels, velgen, naven, wielen, schokdempers en voorvorken. DT Swiss blijft ontwikkelen en innoveren door middel van de feedback die zij ontvangen van testers en professionele coureurs.

 

DT Swiss is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Meer weten? Vraag het onze binnendienst.

Lead the Ride

Lead the Ride

Bestel via Accentry

Word ook DT Swiss Pro of Elite dealer!

De vraag naar DT producten blijft wereldwijd groeien. Dealers spelen een cruciale rol in het huidige en toekomstige succes van DT Swiss in de markt. Om de samenwerking tussen de dealer en DT Swiss te vergroten, is er een partnerprogramma opgezet.

 

DT Swiss maakt onderscheid in twee verschillende partnerships:

  • Pro dealer
  • Elite dealer

 

Voor wie is het programma bedoeld?

Het partnership is bedoeld voor winkels die de intentie en potentie hebben om high-end wielen te verkopen. Je dient als dealer te beschikken over specifieke kennis van DT Swiss en haar assortiment. Hiervoor worden onder andere trainingen aangeboden in de Juniversity, het cursus-workshop-training-kennis platform van Juncker.

 

De samenwerking en communicatie met gespecialiseerde dealers voor high-end fietsen is van groot belang voor DT Swiss dat bekend staat als een innovatief en technisch Zwitsers merk. Als partner-dealer bied je een toegevoegde waarde aan je klanten en zijn je medewerkers overtuigd van de kwaliteit en mogelijkheden die DT Swiss biedt. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de juiste dealer waar DT Swiss mee wil samenwerken.

 

Alle PRO- en ELITE-dealers hebben de volgende voordelen:

 

  • Gedrukte of digitale kopie van het "DT Swiss Dealer Workbook" inclusief alle relevante informatie over producten, technologieën, advies, service en werkplaats van DT Swiss know-how.
  • Gratis deelname aan DT Swiss Juniversity training.
  • Gratis POS-materiaalpakket (informatieve banner, alle nodige wielhaken, kopbord met DT Swiss logo).
  • Vermelding op de DT Swiss-website als PRO of ELITE dealer in de dealerlocator.
  • Vermelding op de Juncker Bike Parts-website als officiële DT Swiss PRO of ELITE dealer in de dealerlocator.
  • De deelname aan het TEST & RIDE-programma stelt dealers in staat om de consument zelf het verschil in wielen te laten voelen en daarmee hun potentiële klanten te overtuigen.

 

Meld je hier aan!