Cateye_header

Goed verlicht de straat op met CATEYE

In de wintermaanden is het sneller donker, maar een mooi lichtpunt in deze dagen is de verlichting van CATEYE. Als het gaat om verlichting, hebben mensen verschillende wensen. Sommige mensen willen graag een zo compact mogelijk model, andere mensen willen liever felle verlichting waardoor het zicht geoptimaliseerd wordt in het donker. Voor iedereen zijn er keuzes beschikbaar in het assortiment.

 

CATEYE AMPP-SERIE

De CATEYE AMPP koplampen geven felle en heldere verlichting in vergelijking tot vergelijkbare modellen. Dat maakt dat deze modellen één van de goedkoopste zijn in het aantal lumen per euro. De gehele AMPP-serie heeft een lens voorop die ervoor zorgt dat er vanuit een grote hoek kan worden verlicht. Dit heeft als gevolg dat er 220% meer zichtbaarheid is van de zijkant ten opzichte van andere merken. De AMPP serie bestaat uit de AMPP400, AMPP500, AMPP800 en AMPP1100 waarbij het getal achter de AMPP staat voor het aantal lumen.

 

e

Op de website van CATEYE is het verschil in het aantal lumen per model goed te zien.

 

De verlichting blijft de volledige accuduur even fel. Zo ontstaan er geen situaties waarin het licht slecht zichtbaar is als de accu bijna leeg is. Door middel van een van kleur veranderend LED-lampje, kun je zien hoe vol de accu is. Blauw betekent dat de accu boven de 50% is opgeladen, geel tussen de 30-50% en rood onder de 30%. Zo heb je nooit meer een excuus om zonder opgeladen licht te fietsen!

 

ORB-serie

Ook aan de achterkant van de fiets wil je goed zichtbaar zijn in het donker. Dit kan met de ORB-serie. Deze kleine lichten zijn te bevestigen aan bijvoorbeeld een zadelpen, een rugzak maar ook aan het stuur door de stuureindbevestiging. Zo vallen de lichten overdag niet op en ben je in de avond goed zichtbaar. De ORB-serie geeft de keuze uit een oplaadbare variant of een variant met een batterij.

 

 

Cateye QUICK

CATEYE maakt naast verlichting ook fietscomputers, bijvoorbeeld de QUICK. Met deze computer heb je niet alleen alle informatie bij de hand, zoals: snelheid, reisafstand, de totale afstand en de tijd, maar heb je ook iets aan je stuur dat er mooi uit ziet. Met een dun en rond design is het een uniek product wat vooral bruikbaar is voor de urban fietser. De QUICK is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Voor de sportieve fietser die meer gegevens wil en een robuuster design, is er bijvoorbeeld de Padrone-serie van CATEYE. Deze is groter en biedt meer mogelijkheden, zo is er voor iedere situatie een product.

 

Voor meer informatie, kijk op Accentry of Juncker CATEYE.

 

Ook interessant

header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer