Sportieve segment Sportieve segment

Sportieve segment

Top sportmerken

Voor de sportieve fietser zijn er eindeloos veel mogelijkheden om hun favoriete hobby uit te voeren. Heb je het fietsvirus te pakken dan kom je er niet meer vanaf. Qua sportmerken is er veel keuze in deze markt. Juncker Bike Parts heeft een weloverwogen merkenportefeuille voor sportieve fietsenwinkels om zo de beste aansluiting te vinden met de sportieve fietser.  

 

Voor elk terrein:

  • Race
  • Mountainbike
  • Gravel

 

 

Top sportmerken

Exclusieve topmerken

Een breed portfolio aan merken zorgt voor veel keuze. De sportmerken waar we mee samenwerken hebben voor iedere dealer een mooi aanbod aan producten waar veel vraag naar is. Of het nu gaat om beginners die net starten met wielrennen tot gevorderde atleten op de mountainbike, het is allemaal mogelijk. Een groot deel van de sportieve merken bieden wij exclusief aan. Om deze sportmerken professioneel te onderhouden, is er goed gereedschap nodig. Unior Bike Tools heeft gereedschap wat aan alle kwaliteitseisen voldoet, zodat jouw medewerkers de beste technische service kunnen leveren in de werkplaats.

 

Neem hier contact op voor vragen of verkoopondersteuning. Onze sport accountmanagers en fietsexperts helpen je graag verder.

 

Bekijk al onze merken.

Waarom Juncker Bike Parts?

  • Makkelijk te bestellen 24/7 via Accentry
  • *Voor 21.30 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
  • *Thuislevering bij de consument via Accentry
  • Compleet assortiment
  • Geen nee, maar hoe?

 

*Voor de voorwaarden neem contact op met
de binnendienst

Een greep uit onze merken

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Contact

Servicepunt voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T

Service center

Juncker Bike Parts is officieel service center voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T. Dit houdt in dat dealers in de Benelux gebruik kunnen maken van dit servicepunt voor vragen over onderhoud en reparaties aan de onderdelen van DT, Crankbrothers en 3T. Onze specialisten worden door de leveranciers jaarlijks getraind om altijd te beschikken over de meest recente kennis. 

 

Heb je vragen? We helpen je graag.

Service center