Sportieve segment Sportieve segment

Sportieve segment

Race, MTB en meer!

Fietsen bestaat uit meerdere kanten. Er zijn ook ontzettend veel fietsers in Nederland en daarbuiten die graag de fiets gebruiken om te sporten. In dit segment heb je ontzettend veel keuze wanneer het gaat om sportmerken. Juncker Bike Parts heeft een weloverwogen merkenportefeuille voor sportieve fietsenwinkels om zo de beste aansluiting te vinden met de sportieve fietser.  

 

In het assortiment van Juncker Bike Parts vind je soft goodsmerken zoals Etxeondo en Catlike. Verder vind je de leidende sportmerken zoals SRAM, DT Swiss, Zipp, Cateye en meer! Een groot deel van deze sportieve merken bieden wij exclusief aan. Om deze sportmerken professioneel te onderhouden, bieden we Unior Bike Tools aan. Voor vragen of verkoopondersteuning kun je bij onze Sport accountmanagers en fietsexperts sport op de binnendienst terecht.

 

Bekijk al onze merken hier!

Zip NSW 454 wiel
Zipp wielen

Complete wielsets, zadelpennen en sturen.

CatEye-Wearable-X-SL-WA100_1
Cateye

Fietverlichting en fietscomputers.

Servicecenter

Juncker Bike Parts is officieel service center voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T. Dit houdt in dat dealers in de Benelux gebruik kunnen maken van dit servicepunt voor vragen over onderhoud en reparaties aan de onderdelen van DT, Crankbrothers en 3T. 

Onze specialisten worden door de leveranciers jaarlijks getraind om altijd te beschikken over de meest recente kennis. 

STRADA IN ACTION (36)
3T

High-end componenten, frames en wielen

Y16_FINAL
Crankbrothers

Fietsaccessoires voor MTB

detail-1-300x225
DT Swiss

Wielen en componenten