Onze diensten Onze diensten

Onze diensten

Wat biedt Juncker Bike Parts

Je wilt met de winkel en werkplaats een hogere omzet en een beter rendement realiseren. Klanten willen eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken, op ideeën worden gebracht en het gevoel hebben dat ze professioneel en vriendelijk worden geholpen. Een goed doordachte inrichting van de winkel en werkplaats en het bieden van de juiste service kan benadrukken waar jij in uitblinkt ten opzichte van de concurrentie.

 

Juncker Bike Parts ondersteunt fietsenwinkels hier graag bij. Fietsenwinkels kiezen voor Juncker Bike Parts om onze voorraadfunctie, betrouwbare levering, gemaksdiensten zoals dropshipment, expertise en one-stop-shopping. Winkels kunnen 24/7 gemakkelijk online onderdelen en accessoires bestellen. Bestellingen die op werkdagen vóór 21:30uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd (afhankelijk van jaarafspraak). Dit houdt in dat je ook bestellingen kan ontvangen op zaterdag! 

Team Juncker Bike Parts staat voor je klaar

Het team van Juncker Bike Parts staat voor je klaar om je verder te helpen. Niet alleen voor verkoopondersteuning, maar ook om hun technische fietskennis met je te delen. De medewerkers van Juncker hebben veel praktische kennis en volgen diverse trainingen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Heb je een technisch probleem? Bel gerust! Onze medewerkers helpen je graag op weg!

Distributie van fietsonderdelen en -accessoires

Fietsenwinkels kiezen voor Juncker Bike Parts vanwege onze voorraadfunctie, gemaksdiensten, betrouwbare levering, ruime assortiment en one-stop-shopping. Klanten kunnen 24/7 gemakkelijk online onderdelen en accessoires bestellen. Orders die op werkdagen vóór 21:30 uur bij ons binnen zijn(afhankelijk van de jaarafspraak), worden de volgende dag bezorgd. Wij leveren dus ook op zaterdag! Met meer dan 17.000 artikelen hebben wij een zeer compleet assortiment fietsonderdelen en -accessoires. Bekijk onze exclusieve merken.

Distributie van fietsonderdelen en -accessoires
Wij bieden ook dropshipment aan!

Dropshipment

Het is ook mogelijk om dropshipment aan te bieden aan de consument. Dankzij dropshipment is het mogelijk om nee-verkoop te voorkomen. Heb je namelijk iets niet op voorraad of niet opgenomen in het assortiment? Dan biedt Juncker Bike Parts de mogelijkheid om toch het onderdeel of accessoire te verkopen met dropshipment via het onlinebestelsysteem Accentry, mits het product natuurlijk beschikbaar is in ons ruime magazijn.

 

Meer weten?

Dropshipment

Winkel- en werkplaatsinrichting

Winkelinrichting

Je wilt graag een assortiment onderdelen & accessoires aanbieden dat is afgestemd op jouw specifieke klantengroep. Daarom heb je behoefte aan een overzichtelijk wandsysteem dat je in staat stelt om meer omzet en rendement te behalen. Juncker Bike Parts biedt een compleet assortiment fietsonderdelen & -accessoires. Onze wandoplossingen bestaan uit veelgevraagde producten en merken met een hoge omloopsnelheid. Aan de hand van jouw assortiment en klantengroep stellen wij wanden op maat samen, met als resultaat die producten waar jouw klanten het meeste om vragen.

 

(Ver)bouwplannen?

Ook voor complete nieuwbouw- of verbouwprojecten schakel je ons in, hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde interieurbouwers. De combinatie van kennis en ervaring in ons team winkel- en werkplaatsinrichting maakt Juncker Bike Parts de ideale partner voor jouw winkel.

 

Praktische werkplaats

Een goede service kun je het beste bieden met een praktisch en complete werkplaats. Ook daarin kan Juncker Bike Parts je adviseren. Om je te adviseren hebben wij een team winkel- en werkplaatsinrichting die gespecialiseerd is in het optimaal inrichten van de werkplaats en winkel met als resultaat een professionele uitstraling die jouw klanten zal aanspreken. 

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Bekijk hier!

Meer informatie over winkel- en werkplaatsinrichting

Wil je een advies op maat voor jouw winkel of werkplaats? Neem dan contact op met ons team winkelinrichting, zij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden
*
*
*
*
Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen en deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in ons systeem. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.
Vul hier niets in a.u.b.